Glazen schuif-/draaisystemen


i

Glazen schuif/draai systemen

Een glazen schuif- of draaisysteem is de juiste keuze om de waarde van uw woning te vergroten. Geproduceerd uit de uiterst fraaie profielen van zowel hout als aluminium of allebei. Schuif- of draaisystemen worden gebruikt van balkonbeglazingen met geringe inbouwdiepte tot volledige geïsoleerde systemen om een woonruimte af te sluiten.

De systemen die wij kunnen leveren voldoen aan de hoogste eisen en verbinden schoonheid, stabiliteit, gemakkelijke bediening en hoge zekerheid met elkaar. De gemakkelijk te bedienen aan elkaar gemonteerde vleugels worden over een railsysteem naar de zijkant gevouwen en daar ruimtebesparend geparkeerd.

Toepassingen:

– balkonbeglazing
– tussen woonruimte en serre
– showrooms voor auto’s
– winkel- en bedrijfsingangen bars, restaurants en cafés

i

De systemen zijn zeer gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

– SF45 niet geïsoleerde aluminium vouwwand
– SF55 geïsoleerde aluminium vouwwand
– SF70 geïsoleerde aluminium vouwwand
– SF65 houten vouwwand
– SF80 hout/aluminium vouwwand Horizontale schuifwanden

Balkon beglazing

Heerlijk het hele jaar genieten van uw balkon? Dat kan met kunststof schuif-/draaisystemen. Gesloten beschermen de transparante wanden tegen regen, wind, lawaai en stof. Geopend geniet u van het mooie weer.

De systemen kunnen snel worden geïnstalleerd, zonder dure bouwkundige aanpassingen aan het pand, kunnen in vele vormen worden opgebouwd en zijn zeer gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

  •     
  •     

Eigen project; plaatsing van een SF55.
Klik op de foto voor een vergroting.