Buitenzonwering


i

zonneschermen

Onze collectie zonneschermen is uitgebreid: maar liefst tien unieke zonneschermen in drie verschillende typen.  Een standaard zonnescherm is een eenvoudig zonnescherm, de stof is in opgerolde toestand aan de boven- en onderzijde zichtbaar. Een semi-cassette zonnescherm is uitgebreider, de stof is in opgerolde toestand alleen aan de onderzijde van het zonnescherm zichtbaar. Het cassette zonnescherm is het meest uitgebreide zonnescherm, de stof is volledig beschermd in de cassette.

i

Uitvalschermen

Wij bieden u een uitgebreide en unieke collectie uitvalschermen van zes verschillende typen: de Rimini heeft een traditionele uitstraling, de Napoli is geschikt voor grote breedtes, de Mallorca is compact, de Florence heeft een zeer lange levensduur, de Palma is zeer stevig en de Markisolette is luxe en zeer geschikt voor hoge ramen.

i

Screens

Wij bieden u een uitgebreide collectie screens: standaard screens, Ritzscreens® en een verduisterend screen. Een standaard screen is beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs. De Ritzscreens® zijn van topkwaliteit en extra windvast, het verduisterende screen wordt aan de binnenzijde van het raam bevestigd voor een optimale lichtinval.

i

Markiezen

Onze collectie markiezen bestaat uit markiezen met een frame van aluminiumvurenhout of grenenhout. De boven- en zijplanken zijn gelijkwaardig uit te voeren in aluminium of Red Cedar-hout. Een markies is authentieke, sfeervol  en past perfect in een klassieke woonstijl.

i

Verandazonwering

Onze unieke collectie verandazonwering bestaat uit verschillende typen: de brede Oslo, de veelzijdige Malmö, de baleinzonwering Tallinn en de plissé voor terrasoverkappingen. Verandazonwering zorgt voor aangename temperaturen in uw terrasoverkapping zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven!