binnenzonwering


Jaloezieën

Uitgebreide collectie
De collectie jaloezieën, in de volksmond ‘Luxaflex’ genoemd, bestaat uit drie verschillende typen: houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en stoffen jaloezieën. Houten jaloezieën hebben een natuurlijk warme uitstraling, een aluminium jaloezie oogt modern en strak en stoffen jaloezieën sluiten perfect aan bij de overige stoffen in uw interieur.

Plisségordijnen

Een plisségordijn is een geschikte oplossing voor ieder type raam en is daardoor een zeer populaire vorm van raamdecoratie. De brede toepassing maakt het mogelijk om de elegante plissé op iedere positie toe te passen. Zo kunt u in alle vrijheid de lichtinval bepalen.

Rolgordijnen

De collectie rolgordijnen bestaat uit drie verschillende typen: standaard- en elektrische rolgordijnen en de Linee Shade. Rolgordijnen zijn geschikt voor iedere situatie. Een rolgordijn zorgt voor privacy en biedt bescherming tegen een laaghangende zon.

i

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vergelijkbaar met gordijnen: net zo praktisch maar met een meer moderne uitstraling. Gek op klassieke gordijnen maar toch iets nieuws proberen? Vouwgordijnen zijn dé oplossing!

i

Verticale lamellen

Onze ruime collectie verticale lamellen bestaat uit vier verschillende typen: kunststof lamellen, aluminium lamellen, stoffen lamellen en vertical strings. Verticale lamellen zijn zeer functioneel, u kunt namelijk zelf de mate van privacy en lichtinval bepalen.

Wilt u binnenzonwering zonder te boren en te schroeven? Dat kan!

Onderstaande producten zijn voorzien van een aluminium frame en worden met een dubbelzijdig magneet- of staalband op de glaslatten van uw kunststof kozijnen bevestigd. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te verwijderen als u bijvoorbeeld uw ramen wilt schoonmaken.

Op maat gemaakt en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Splendid Pliss.                    Day ’n Night                  Latende