verandas


Aluminium veranda’s

Heerlijk genieten van uw terras! Als het regent of de zon fel schijnt dan is een veranda / terrasoverkapping de ideale oplossing. U verhoogt het comfort als u de zijkanten dicht maakt.

Ruime collectie

Er zijn vier unieke typen:

Iseo:  is eenvoudig en zeer prijsgunstig

Garda: is uitermate geschikt voor alle uitbreidingsopties

Ledro: uitgebreid basismodel

Riva: biedt extra luxe

Purbeck: heeft een aantrekkelijk Victoriaans design

Hoog afwerkingsniveau van uw veranda

Voor uw veranda gebruiken we de beste kwaliteit aluminium. De profielen hebben bovendien een zeer hoog afwerkingsniveau en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Ook kunnen de veranda’s uitgevoerd worden met een glazen schuif-/draaisysteem.

Afstandsbediening

Schaduw, licht en warmte zijn van afstand regelbaar. Maakt u het zich gemakkelijk en gebruik de fraai gestyleerde afstandsbediening om het open en dicht gaan van de zonneschermen, uw verlichting en de verwarming te besturen. De reikwijdte van de afstandsbediening bedraagt buiten tot 100 meter en is kinderlijk eenvoudig te bedienen.

Luxe uitbreidingsopties

De Waard veranda’s zijn uit te breiden met luxe opties: sfeervolle verlichting, extra zonwering of glaswanden. Het is mogelijk om de Ritzscreen toe te passen in uw terrasoverkapping voor een extra winddichte oplossing. Informeer over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw terrasoverkapping.

Zonwering voor uw veranda

In combinatie met een zonnescherm bepaalt u zelf of u wilt genieten van zon of schaduw. De zonwering kunt u onder of bovenop uw veranda-overkapping laten monteren.

  •     
  •     
  •     
  •     
  •     

Horeca

Rookveranda

Het terras van uw zaak is voor de rokers onder uw klanten een belangrijke plek geworden. Immers, daar mag nog wel gerookt worden. Om uw rokende klanten ook buiten de zomer de gepaste gastvrijheid te kunnen bieden, kunnen wij een veranda leveren die het mogelijk maakt om altijd droog en warm buiten op het terras te kunnen roken.

De veranda’s zijn opgebouwd uit stevige aluminium profielen met volglas vouwwanden en een dak opgebouwd uit panelen. De vouwwanden kunt u open schuiven zodat de veranda voldoet aan de wettelijke eisen. Eventueel kan zelfs het dak open worden geschoven. De veranda’s worden op maat gemaakt, er is dus altijd een passende oplossing.

Smoking point

– opgebouwd uit geanodiseerd aluminium
– afgewerkt met een lichtgrijs kunststof dak
– de wanden bestaan uit plexiglas van 4 mm dik het onderste deel melkkleurig en het bovenste deel rookgrijs
– ingebouwd tafeltje
– verstelbare poten van roestvast staal
– ingebouwde 15watt verlichting met schakelaar en aansluitkabel
– op aanvraag: asbak en afvalbakje