verbouwing

“Het is misschien een cliché, maar de verbouwing van uw huis kan een zeer stressvolle periode in uw leven zijn. Wij nemen het graag voor u uit handen.”

De verbouwing van uw huis kan een zeer stressvolle periode in uw leven zijn. Of het nu gaat om een aanbouw, dakkapel, of interieurwerkzaamheden, gevelbekleding met kunststof of hout, unieke garagedeuren, tuindeuren of voordeuren, wij kunnen u daarin adviseren en nemen de verbouwing graag geheel of gedeeltelijk uit handen. Er is niet één verbouwing hetzelfde en het is juist de persoonlijke aanpak waar wij ons in onderscheiden.

Doordat wij nauw samenwerken met gerenomeerde metselaars, loodgieters, electriciëns, stucadoors etc…, kunnen wij vakwerk garanderen. Ons specialisme is het aannemen van particuliere verbouwingen, waarbij we zeer flexibel en met aandacht voor uw persoonlijke wensen te werk gaan.

Badkamer

De badkamer is in een huis een ruimte waarin u heerlijk moet kunnen ontspannen. Deze moet dus geheel naar uw wens zijn. Een dubbele wastafel?
Een heerlijk bad met bubbels? Een extra wc plaatsen? Wij maken hem geheel naar uw wensen.

Inbouwkasten

Benut iedere hoek in uw huis met een op maat gemaakte inbouwkast. Er is veel ruimtewinst te realiseren met een inbouwkast of inloopkast op maat.
Er is veel keuze in materiaal. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

“Persoonlijk aanpak is voor de basis.”